artikelartikels
0artikels € 0,00

Prijs

Kranen

Zonder water geen plezier in de badkamer ! En water komt uit de kraan. Voor het hoogste gebruikscomfort zijn er aangepaste kranen voor elk specifiek aftappunt. 

Croma douchegarnituur - 90 cm - chroom

Merk: HansgroheLevertermijn: 14 dagen
180,29 €
108,17 €
incl. BTWUw voordeel: 72,12 €
Bekijk details

Grohtherm 800 douchekraan - thermostatisch

Merk: GroheLevertermijn: Direct leverbaar
225,67 €
135,40 €
incl. BTWUw voordeel: 90,27 €
Bekijk details

Ecostat 1001 thermostatische doucheset met douchegarnituur

Merk: HansgroheLevertermijn: Direct leverbaar
504,57 €
302,74 €
incl. BTWUw voordeel: 201,83 €
Bekijk details

Isiflex doucheflexibel - 1,6 m

Merk: HansgroheLevertermijn: Direct leverbaar
41,75 €
25,05 €
incl. BTWUw voordeel: 16,70 €
Bekijk details

New tempesta douchegarnituur - 60 cm - chroom

Merk: GroheLevertermijn: Direct leverbaar
82,28 €
49,37 €
incl. BTWUw voordeel: 32,91 €
Bekijk details

Logis toiletkraan - chroom

Merk: HansgroheLevertermijn: Direct leverbaar
100,43 €
60,26 €
incl. BTWUw voordeel: 40,17 €
Bekijk details

Bauloop wastafelmengkraan - chroom

Merk: GroheLevertermijn: Direct leverbaar
86,52 €
51,91 €
incl. BTWUw voordeel: 34,61 €
Bekijk details

Candy wastafelkraan - chroom

Merk: PaffoniLevertermijn: 14 dagen
162,14 €
97,28 €
incl. BTWUw voordeel: 64,86 €
Bekijk details

Eurosmart Cosmopolitan wastafelkraan - chroom

Merk: GroheLevertermijn: Direct leverbaar
131,89 €
79,13 €
incl. BTWUw voordeel: 52,76 €
Bekijk details

Croma 220 showerpipe douchesysteem - thermostatisch

Merk: HansgroheLevertermijn: 14 dagen
1.133,77 €
680,26 €
incl. BTWUw voordeel: 453,51 €
Bekijk details

Grohtherm 1000 cosmopolitan douchekraan - thermostatisch

Merk: GroheLevertermijn: Direct leverbaar
315,21 €
189,12 €
incl. BTWUw voordeel: 126,09 €
Bekijk details

Power & Soul douchegarnituur - met handdouche 160 mm

Merk: GroheLevertermijn: 14 dagen
259,55 €
155,73 €
incl. BTWUw voordeel: 103,82 €
Bekijk details

KRAAN 

Zonder water geen plezier in de badkamer ! En water komt uit de kraan. Voor het hoogste gebruikscomfort zijn er aangepaste kranen voor elk specifiek aftappunt. Zo onderscheiden we wastafelkranen, badkranen, douchekranen, toiletkranen, keukenkranen en tuinkranen.

Je vindt ze allemaal bij Sanimarkt. En wel van gekende merken, van een onberispelijke kwaliteit en met een betrouwbare dienst-na-verkoop. Een kraan is nu eenmaal techniek en kan tekenen van slijtage vertonen. Dan is het belangrijk dat u snel het juiste onderdeel kan vervangen en er zo jarenlang van geniet.

 

Design, gebruiksgemak en onderhoudscomfort

Een kraan is de stropdas van je badmeubel of keuken ! Daarom vind je bij Sanimarkt kranen die zich harmonieus laten integreren in uiteenlopende stijlen. Zo kan je de sfeer van een badmeubel in Engelse stijl versterken met een typische retro-kraan met hendeltjes. In een badkamer met strak minimalistisch design kies je dan weer best voor inbouwkranen zodat het visuele zich beperkt tot het functionele.

Kranen zijn er vooral in een chroom-afwerking. Maar ook een zwarte of witte kraan kan een speciaal cachet aan je badkamer of keuken geven. Bij sommige merken vind je kranen in alle kleuren van de regenboog. Heel leuk voor een kinderbadkamer !

Voor een luxe-uitstraling kan je kiezen uit andere metaalkleuren. Roestvrijstaal wordt frequent gebruikt. Daarnaast geven kranen in de kleuren messing, koper, roze koper een heel bijzondere uitstraling. Bij Sanimarkt hebben we ook de bijpassende accessoires in dezelfde kleuren !

 

Eéngreeps mengkranen waarbij warm en koud water worden gemengd en met één greep te bedienen zijn, zijn zeer comfortabel in gebruik. In sommige stijlen past een tweegreepsmengkraan dan weer beter in het geheel. Progressieve kranen waarbij het debiet gelijk blijft en de temperatuur van koud naar warm verandert bij het bedienen van de greep geven iets minder gebruikscomfort maar passen perfect in een minimalistisch design.

Thermostatische bad- en douchemengkranen geven het zalige comfort van een constante temperatuur. Nooit meer een koude douche als je dit niet wilt !

In een toiletruimte kan je met een zelfsluitende kraan of een elektronische kraan direct  jouw handen drogen na het handen wassen. De kraan stopt immers automatisch met stromen. Een handigheidje dat niet alleen voor horeca-zaken of publieke ruimtes is weggelegd.

Ook voor medisch kraanwerk kan je bij Sanimarkt terecht. Kranen met een lange hendel, voor de wastafel of de keuken, zijn ideaal bij hygiënische vereisten.

 

Zorg voor het milieu en voor jezelf

Duurzaam omgaan met water kan heel eenvoudig door bewust minder water te verbruiken. Dit kan door de kraan dicht te draaien tijdens het inzepen, handen wassen of scheren. Heel wat kranen zijn voorzien van een binnenwerk met debietbeperker zodat het verbruik bij onbewust gebruik van de kraan toch beperkt wordt.

Ook op energie kan bespaard worden. Kies voor een energiebesparende kraan met een koude start. De bedieningsgreep geeft in de middenpositie koud water in plaats van gemengd water zodat er geen onnodige energie wordt verspild. Door het toestel voor de warmwaterproductie zo dicht mogelijk bij het aftappunt te plaatsen bespaar je ook energie.

Veilig baden en douchen waarbij jij of je kinderen zich niet verbranden aan een hete kraan kan door te kiezen voor een thermostaatkraan waarbij het warme water in de kraan wordt omgeven door een koudwaterkanaal. Zo wordt de buitenzijde van de kraan nooit te warm om vast te nemen. De temperatuurbeperking op 38°C is een extra beveiliging zodat kinderen ongestoord kunnen genieten in het bad.

 

Kranen milieuvriendelijk onderhouden is de kers op de taart bij een duurzaam gebruik van de badkamer. Hiervoor spoel je eventuele resten van zeep of scheerschuim van de kraan. Vervolgens wrijf je de kraan in met een doekje gedrenkt in een mengsel van water met appelazijn in gelijke delen.  Tenslotte wrijf je de kraan met een propere katoenen doek helemaal droog. Een goedkope en milieuvriendelijke manier om je kranen te onderhouden en er vele jaren van te genieten.