<

Waarom shoppen bij Sanimarkt altijd een plezier is

Bij Sanimarkt hebben we een uniek concept gecreëerd waarmee je betaalbare en eigentijdse badkamers samenstelt zonder keuzestress. Je kan je oriënteren op onze webshop en je verder inspireren in onze winkel in Merelbeke. Elke donderdagavond is er avondshopping tot 20 uur en ook elke 1e zondag van de maand is de winkel open. Zo kan jij winkelen bij Sanimarkt wanneer jij dit wilt.

 

6 Stijlen

De inspiratieroute in onze winkel leid je langs complete badkamers in 6 verschillende stijlen ingedeeld. Op de website vind je voorbeeldbadkamers in de 6 stijlen en de producten in de webshop kan je filteren op stijl. Zo kan jij gemakkelijk keuzes maken om jouw droombadkamer samen te stellen.

 

Alles voor je badkamer: sanitair, tegels en decoratie

Zowel in de winkel als op de webshop vind je werkelijk alles wat je nodig om jouw nieuwe badkamer te realiseren. Sanitair, tegels en decoratie. Ook voor het nodige installatiemateriaal kan je bij Sanimarkt terecht. Zo vind jij alles onder 1 dak.

 

Grote merken aan kleine prijzen

Bij Sanimarkt vind je sanitair, tegels en decoratie van gekende merken waarvan de kwaliteit, service en dienst-na-verkoop gegarandeerd is.

Het is onze missie betaalbare en eigentijdse badkamers en sanitairproducten aan te bieden. Daarom hanteren we bij Sanimarkt nettoprijzen. Dit betekent dat jij niet alleen bepaalt welke producten je koopt, maar ook voor welke service jij wenst te betalen.

Wij vertrekken dus van producten aan nettoprijzen en jij kiest de manier van leveren, betalen en installeren. Afhalen in de winkel is gratis, leveren bij je thuis is gratis voor bestellingen vanaf €50, elke manier van betaling is gratis.

De installatie doe je zelf of laat je uitvoeren door een vakman naar jouw keuze. Zo bepaal jij de totaalprijs van je badkamer of sanitairproducten en koop je kwaliteit waarvoor je geen cent te veel betaalt.

logos hier.

Zelf je badkamer samenstellen

Grasduin in onze webshop of vertrek vanuit één van onze voorbeeldbadkamers. Je kan producten toevoegen of verwijderen van je moodboard. Als je klaar bent kan je jouw moodboard opslaan, doormailen naar jezelf of naar een vriend. En zelf een offerte ervoor aanvragen zodat je zeker bent dat je niets vergeten hebt.

Badshop voor de ganse familie

Een bezoek aan Sanimarkt is niet compleet zonder rond te snuisteren in onze grote badshop. Daar vind je alles om je badkamer aan te kleden, jezelf of je vrienden te verwennen: handdoeken, linnen manden, badjassen, douchegel, leuke gadgets en nog veel meer cadeau-ideeën.

Tips & advies

Via onze blog, nieuwsbrief en facebookpagina blijf je op de hoogte van trends, nieuwe producten en promoties. We inspireren jou om je droombadkamer te realiseren.

schrijf je nu in.

volg ons op facebook

bekijk onze pinterest

Gratis levering vanaf 50 €
Keuzehulp Bezoek onze toonzaal
Uw voordeel Merken aan de beste prijzen