artikelartikels
0artikels € 0,00

Prijs

Spoelrand toilet

  1. met (41)
  2. zonder (15)

Kleur keramiek

  1. wit (71)
  2. zwart (1)

Montage urinoirspoeling

  1. inbouw (10)
  2. opbouw (6)

Toilet

Niet gevonden wat je zoekt?

Bel ons op 09 230 20 38 of bezoek onze winkel

We gebruiken het meerdere keren per dag en in sommige woningen op verschillende plaatsen. Het toilet, in de badkamer of in het gastentoilet. Het wc of watercloset is sedert de uitvinding ervan veel gebruiks- en onderhoudsvriendelijker geworden ! Dankzij anatomisch gevormde wc brillen, duurzame spoelsystemen en aangepaste vormgevingen.

Allibert Lifestyle Borea toiletzitting - met softclose systeem en quick release

Merk: SamLevertermijn: Direct leverbaar
43,56 €
30,49 €
incl. BTWUw voordeel: 13,07 €
Bekijk details

Rapid SL installatiesysteem voor hangtoilet - hoogte 113 cm

Merk: GroheLevertermijn: Direct leverbaar
290,40 €
174,24 €
incl. BTWUw voordeel: 116,16 €
Bekijk details

Star 3 wandtoilet - design model - wit

Merk: SamLevertermijn: Direct leverbaar
179,08 €
107,45 €
incl. BTWUw voordeel: 71,63 €
Bekijk details

Sub 2 design toiletzitting - met softclosing - wit

Merk: SamLevertermijn: Direct leverbaar
111,32 €
66,79 €
incl. BTWUw voordeel: 44,53 €
Bekijk details

Starck 3 hangtoilet - combipack

Merk: DuravitLevertermijn: 14 dagen
543,29 €
380,30 €
incl. BTWUw voordeel: 162,99 €
Bekijk details

D-Code hangtoilet - combipack

Merk: DuravitLevertermijn: Direct leverbaar
291,61 €
204,13 €
incl. BTWUw voordeel: 87,48 €
Bekijk details

Star 3 design toiletzitting - met softclosing - wit

Merk: SamLevertermijn: 63 dagen
72,60 €
43,56 €
incl. BTWUw voordeel: 29,04 €
Bekijk details

Hangtoilet Sub 2 - zonder spoelrand - wit

Merk: SamLevertermijn: Direct leverbaar
277,09 €
166,25 €
incl. BTWUw voordeel: 110,84 €
Bekijk details

Skate Cosmopolitan duwplaat - kleur wit

Merk: GroheLevertermijn: Direct leverbaar
55,66 €
33,40 €
incl. BTWUw voordeel: 22,26 €
Bekijk details

Urinoir-drukspoeler opbouw - chroom - vandaalproof

Merk: GroheLevertermijn: 56 dagen
177,87 €
106,72 €
incl. BTWUw voordeel: 71,15 €
Bekijk details

Toiletzitting New Scandinavia Plus - Rood RAL 3003 - softclose en quick release

Merk: PressalitLevertermijn: 14 dagen
272,86 €
191,00 €
incl. BTWUw voordeel: 81,86 €
Bekijk details

Systemfix wc element voorbouw

Merk: GeberitLevertermijn: Direct leverbaar
361,79 €
253,25 €
incl. BTWUw voordeel: 108,54 €
Bekijk details

TOILET 

We gebruiken het meerdere keren per dag en in sommige woningen op verschillende plaatsen. Het toilet, in de badkamer of in het gastentoilet. Het wc of watercloset is sedert de uitvinding ervan veel gebruiks- en onderhoudsvriendelijker geworden ! Dankzij anatomisch gevormde wc brillen, duurzame spoelsystemen en aangepaste vormgevingen.


Een hangtoilet of staand toilet ?

Een wandtoilet of hang wc is bijzonder handig bij het schoonmaken van de vloer en geeft de ruimte een moderne uitstraling. Een hangtoilet wordt gecombineerd met een spoelsysteem dat in of voor de muur wordt geplaatst en via een duwplaat wordt bediend. In nieuwbouw woningen en renovaties wordt meestal voor een hangcloset gekozen. Maar ook een staand toilet wordt nog veelvuldig gebruikt. In bepaalde stijlen zoals een retro of klassieke stijl kan een staand toilet met een specifieke vormgeving de stijl benadrukken. Bij de staande toiletten onderscheiden we een duoblok toilet waarbij de water reservoir direct op de toiletpot is gemonteerd, en een combinatie van een wc pot met een los reservoir.

 

Voor elk wat wils : verkort, verlengd of verhoogd toilet

Zowel voor een hangtoilet als voor een staand toilet kan je in kleinere ruimtes kiezen voor een ruimtebesparend verkort model. Voor rolstoelgebruikers kan een verlengd model handiger zijn zodat de rolstoel naast de verlengde toiletpot, staand of hangend, kan geplaatst worden.

Hoewel geen optimale toilethouding voor een volledige lediging van blaas en darmen kan een verhoogd toilet in sommige gevallen gemakkelijker in gebruik zijn. Sommige merken zoals Villeroy & Boch, Sphinx en Duravit hebben verhoogde staande toiletpotten in hun assortiment. Om een hangtoilet iets hoger te hangen dient het spoelsysteem waarop de wandwc is bevestigd aangepast te worden.

 

Ultieme hygiëne en onderhoudsgemak

Bij bijna alle staande en hangende wc’s kan je kiezen tussen een vlakspoeling en een diepspoeling. Bij een vlakspoelcloset blijven de uitwerpselen en het gebruikte toiletpapier op een plateau liggen tot de spoeling in werking wordt gesteld. Bij een diepspoeltoilet verdwijnt de ontlasting direct in het water dat zich in de toiletpot bevindt. Beide mogelijkheden kennen voor- en nadelen. Je maakt dus best de keuze op basis van wat jij het meest aangenaam vindt.

Voor een ultieme hygiëne, onderhoudsgemak en waterbesparing kies je best voor een toilet zonder spoelrand. Dergelijke hangende of staande toiletten kennen een optimale spoeling met een beperktere hoeveelheid water. Het ontbreken van een spoelrand, of een open spoelrand die volledig geglazuurd is maakt daarenboven het onderhoud eenvoudig en snel.

 

Veel of weinig plaats ?

In een ruime badkamer of gastentoilet kan je voor de heren hun eigen toilet voorzien, het urinoir of toilet voor mannen ! Er zijn modellen met of zonder urinoirdeksel, met zichtbare of ingebouwde urinoirspoeling die je pneumatisch of met een sensor bedient.

Ook kan je in een ruime badkamer of toiletruimte een bidet voorzien, hangend of staand.

Voor de allerkleinsten is een kindertoilet ideaal. Maar er bestaan ook leuke attributen om de kleintjes gepast naar het toilet te laten gaan. Zoals een los kinderzitje dat op een toilet kan geplaatst worden. Of een plaspotje dat later als opstapje voor je kleuter kan fungeren.

Voor kleinere ruimtes of waar het niet evident is een toilet te plaatsen door het ontbreken van de juiste afvoerbuizen kan een Sanibroyeur of vermaler ‘de’ oplossing zijn. De ontlasting wordt vermalen en kan zo via kleinere buizen en met minder druk afgevoerd worden.

 

Het ultieme ‘gemak’ 

Het ‘gemak’ zoals een toilet in de Middeleeuwen werd genoemd is niet meer te vergelijken met de luxe-uitvoering die we nu kennen in de vorm van een douchewc. Het is een toilet met een geïntegreerde douchefunctie. Bedienbaar op het toilet zelf of met een afstandsbediening. Van basisuitvoering tot de meest luxe uitvoering met douchewater op lichaamstemperatuur en een hygiënische droogfunctie.

 

Niet te vergeten voor jouw gemak

Een aangepaste wc bril zorgt niet alleen voor een comfortabele toiletgang, je kan er jouw toilet ook een eigen uitstraling mee geven. Naast de meest gebruikte witte toiletzitting bestaan er namelijk ook heel wat gekleurde versies of zelfs met leuke prints.

Helemaal comfortabel wordt het in jouw toilet met de juiste accessoires. Een toiletborstel, papierhouder en reservepapierhouder zorgen voor een basiscomfort. Een wc matje, pedaalemmer en tijdschriftenhouder zorgen voor een gezellige en opgeruimde sfeer. Vergeet ook niet een kleerhaakje, zeker in het gastentoilet. En een lekker geurend interieurparfum.

Ook voor alle toilet toebehoren kan je bij Sanimarkt terecht. Zoals voor bevestigingen, binnenwerken, vlotters, wc bochten, spoelsysteemonderdelen, valpijpen, enz.