artikelartikels
0artikels € 0,00

Waarom shoppen bij Sanimarkt altijd een plezier is

Bij Sanimarkt hebben we een uniek winkelconcept gecreëerd waarmee je betaalbare en eigentijdse badkamers samenstelt zonder keuzestress. Kom langs in onze winkel in Merelbeke en laat je inspireren door onze 18 totaalbadkamers of snuister in onze badshop. Elke donderdagavond is er avondshopping tot 20 uur en ook elke 1e zondag van de maand is de winkel open. Zo kan je ook buiten je werkuren bij Sanimarkt winkelen.

Inspiratieroute langs 6 stijlen en verschillende producteilanden

Een badkamer inrichten is niet zomaar een verzameling producten kiezen. Je wil een sfeer creëren en een stijl die past bij de rest van je interieur. Start je zoektocht in onze winkel en volg de inspiratieroute langs 6 verschillende badkamerstijlen. Producten onderling vergelijken doe je op 1 van onze producteilanden, waar we alle soorten tegels, kranen en accessoires samengebracht hebben.

De webshop en de winkel vullen elkaar aan

Je inspiratieroute kan ook online beginnen, want onze webshop ligt in het verlengde van onze winkel en vice-versa. Je kan online je eigen moodboards ontwikkelen met producten uit de webshop en die bespreken met je vrienden. Of breng je moodboard mee naar de winkel, waar je in een gezellig kader je badkamerideeën kan afwerken. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt onder 1 dak: ideeën, sanitaire producten, tegels, decoratie en technisch advies.

Badshop voor de hele familie

Een bezoek aan Sanimarkt is niet compleet zonder rond te neuzen in onze grote badshop. Daar vind je alles om je badkamer aan te kleden: handdoeken, linnenmanden, badjassen, douchegel, leuke gadgets, voor jong en oud. Want de badkamer, die is voor het hele gezin natuurlijk.

Kortom, wij willen dat jij je goed voelt als je bij Sanimarkt winkelt, online of in onze winkel.

Contact

Sanimarkt Merelbeke
Hundelgemsesteenweg 684

9820 Merelbeke


Tel 09 230 20 38

info@sanimarkt.be

Openingsuren

Maandag: 10 u. tot 18 u.
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10 u. tot 18 u.
Donderdag: 10 u. tot 20 u. Avondshopping
Vrijdag: 10 u. tot 18 u.
Zaterdag: 9 u. tot 18 u.

Parkeer gratis op de ruime parking bij de winkel (1) of in de ondergrondse parking tegenover de winkel (2).

Parkeer je in de ondergrondse parking, neem dan een ticket en plaats die tegen de voorruit van je auto. Je kan 3 uur gratis parkeren. We vergoeden je parkeerkosten als je langer dan 3 uur in de winkel blijft.